Groot succes voor Stal het Gruyter op New Forest Hengsten Keuring.

Met 4 aangewezen jonge hengsten waarvan 3 zelf in eigendom en de ander van de Familie Doornbos uit Beilen. Twee maal tekende Hattrick Voque voor het vader schap van Hattrick Zack en Altrido’s Olets Koss, zijn zonen maakte veel indruk tijdens het springen.


Gruyter’s Bruno Mars maakt die dag misschien wel de meeste indruk met zijn moderne type, super bewegingen en indruk wekkende manier van springen. Hiermee is die een van de beste jongen hengsten van de nieuwe jaargang. Vader Melle Bruno heeft EK eventing gelopen en moeder Hoppenhof’s Mandy is kroon met 86,5 punten voor haar verrichtings proef.


Borgerhof’s Orion is de half broer van de Ek pony Nono. Die in 2012 team goud won voor Ierland. Orion beweegt met veel kracht en souplesse en sprong met veel techniek en reflexen.


Tijdens de keuring aan de hand liet Heihoeve’s Berlin zich uitstekend zien. Hij beweegt met kracht en oprichting waren de woorden van de jury.


Gruyter’s Memphis kwam aankoop nadat hij liet zien dat een kleine maat hengst ook zeker goed kan bewegen. Met lovende woorden van de jury werd hij uitgenodigd voor het algemeen dagkampioenschap. Onder het zadel van Sterre Buytendijk presenteerde Memphis zich super goed in de presentatie verrichtings hengsten uit 2017.


Major met 21 jaar nog top fit en bewoog super aan de hand als onder het zadel van Levi Roeterink. Major werd gehuldigd tot prestatie fokhengst.


Noordhof’s Surprise rekende S’middags al af met de concurrentie in zijn eigen rubriek. Om dit vervolgens eind van de dag nogmaals te doen en werd gehuldigd tot algemeen dagkampioen 2018. Surprise loopt inmiddels internationaal dressuur.


Op zaterdag 6 mei a.s. verwelkomen wij u graag op onze hengsten show. Noteer deze datum dus alvast in uw agenda!

Hattrick Voque succesvol debuut

Lisa Klopman en Hattrick Voque hebben een succesvol wedstrijd debuut gemaakt.
3e plaats en nu 2e plaatst in de kring tussen stand!

De hengstenshow van Stal het Gruyter was zeer geslaagd!

Door de combinatie van fantastische hengsten, prachtig weer en een flinke opkomst kijken we zeer tevreden terug op deze dag.

Aan één stuk door werden niet alleen onze eigen hengsten, maar ook hengsten van collega-hengstenhouders en nakomelingen getoond aan het publiek. Aan de hand en onder het zadel lieten de hengsten zich, onder commentaar van Bert de Ruiter, erg goed zien.

Al met al een zeer geslaagde show!Hengstenshow 2017

Ook dit jaar organiseert Stal het Gruyter haar jaarlijkse hengstenshow. Een gezellige dag waar naast onze eigen hengsten ook de hengsten van collega's aan u getoond worden. Alle hengsten worden aan de hand én onder het zadel gepresenteerd (ook enkele nakomelingen van deze hengsten in de baan). 

Dit jaar kunt u tijdens de show de volgende hengsten verwachten:

* Major
* Hattrick Voque
* Heihoeve's Berlin
* Gruyter's Memphis
*  Brummerhoeve's Spirit H
* Hattrick Zack
* Orchid's Jim
* Hattrick Xavier
* Berkzicht Ferrie
* Noordhof's Surprise. 


Uiteraard zorgen wij ook voor een hapje en een drankje. Wij hopen u graag te mogen begroeten op 30 april a.s. vanaf 14.00 uur!


Actie: 10% korting op dekgeld bij reservering en aanbetaling vóór 15 mei 2017

Heihoeve’s Berlin na Nederlands nu ook Duits dekbrevet

De driejarige New Forest-hengst Heihoeve’s Berlin is afgelopen weekend in Vechta goedgekeurd voor de Duitse New Forest ponyfokkerij. Vorige maand werd de zoon van Sulaatik’s Mancinie al goedgekeurd voor het Nederlandse stamboek.

U kunt Berlin komen bewonderen op onze hengstenshow op 30 april a.s.!