Maak kennis met onze hengsten!Noordhof's Surprise pure kwaliteit die zeer goed fokt

Noordhof's Suprise

Ras: New Forest
Kleur: donkerbruin
Stokmaat: 1.48
Afstamming: Brummerhoeve's Boss x Valentino x Igor


Eindelijk is hij weer beschikbaar, Noordhof's Surprise de best presterende New Forest hengst in de sport.

Vader, de legendarische Brummerhoeve's Boss, behoeft geen uitleg meer. Daarna zien we de vererver Valentino. Moeder van Surprise heeft op Z niveau gesprongen en dit is weer een dochter van de elite merrie Offem Feronia. Noordhof's Suprise werd als 3 jarige verrichtings-kampioen met 92 punten, waar hij naast zijn dressuuraanleg ook enorm veel springaanleg liet zien. Op 6 jarige leeftijd liep hij al Z2 dressuur. En heeft hij een paar kader scores gelopen. Uit zijn eerste jaar komt de goedgekeurde hengst en verrichtingskampioen Brummerhoeve's Redd H. Meerdere dochters behaalde het ster predikaat op de keuringen. Zijn nafok valt op met mooie types en zeer goede bewegingen. 

Noordhof's Surprise is via diepvries sperma beschikbaar.  


Internationale sportgenen uit fantastische moederlijn!

Gruyter's Bruno Mars

Ras: New Forest
Kleur: Vos
Stokmaat: 1.46m
Afstamming: Melle Bruno x Hoppenhof’s Shardon x Woodrow Carisbrook

4 generaties hengsten die zowel Z dressuur als springen of hoger presteerde in de sport.

Zijn naam zegt het al: “Daar zit muziek in”. Deze chique moderne hengst beweegt met zeer veel souplesse en kracht. Hij springt met veel techniek  en vermogen, en is daarmee een van de opvallendste hengsten van de nieuwe jaargang. Dit heeft hij ook niet van een vreemde, vader Melle Bruno liep op 5 jarige leeftijd al Z2 dressuur en ZZ springen.

En later EK eventing voor Zwitserland. Moeder Hoppenhof’s Mandy is Kroon en liep een uitzonderlijk goede verrichtings proef met een top score van 86,5 punt en was daarmee onder het zadel verrichtingskampioen. Mandy is een dochter van Hoppenhof’s Shardon, deze

 hengst heeft zowel Z2 dressuur als ZZ gesprongen.  Oma Hoppenhof’s Mara liep ook een top verrichting van 83 punten. Mara is weer een dochter van hengsten moeder Hoppenhof’s Marcia, vader Melle Bruno. Daarmee is Melle Bruno tweemaal vastgelegd in Bruno Mars!

He is back!

Major

Ras: New Forest
Kleur: donkerbruin
Stokmaat: 1.45
Afstamming: Marlino x Sweet Hills Tango x Merrie Mercury


Met trots kunnen wij u Major aanbieden. Na zijn sportcarriere in Duitsland zijn wij er in geslaagd hem te kunnen kopen. Hij was kampioen op de hengstenkeuring in 2007.  

Major imponeert altijd met zijn uitstekende bewegingen. Major heeft zelf op internationaal niveau gepresteerd in de dressuur, daarnaast heeft hij in de verrichtingen ook aangetoond over veel spring aanleg te beschikken. Uit weinig dekkingen komen er een reeds zeer goede sport pony's. Zijn afstammeling rapportage was zeer goed. Hij Fokt zijn uitmuntende bewegingen door, en zijn nakomelingen hebben modern type met een mooi front. Bekende nakomelingen zijn Burghoeve's Kenzo ZZ dressuur, Brummerhoeve's Paladin Z Springen en Z dressuur daarnaast lopen meerdere nakomelingen ook in het buitenland op hoog niveau in de sport. 

Major beschikt daarbij ook nog over een vrije bloedlijn waardoor die breed inzet baar is. Dit alles samen maakte dat wij hem graag wilden terug halen naar Nederland. 

Major: de sleutel naar beweging, modern type en vrije bloedvoering. 

Gebruik hem nu het nog kan. 

Hattrick Zack beweging en sportmodel in een.

Hattrick Zack

Ras: New Forest
Kleur:  Donkerbruin 
Stokmaat: 1.45
Afstamming: Hattrick Voque x Make My World x Valentino


Drie keer is scheepsrecht zeggen ze ook wel. Ja dit is de 3e goedkeurde Hattrick hengst voor ons. 

Hattrick Zack is verwekt uit de Hattrick Formule. Via zijn vader en moeder is er lijnenteelt toegepast op oma Hattrick Geena. Zack werd in Duitsland geroemd om zijn moderne model, manier van bewegen en altijd super in de manier van springen. Vader Hattrick Voque lijkt een super fokhengst in wording. ieder jaar behalen zijn veulens kopplaatsen op de keuringen in Nederland en Duitsland. Moeder Hattrick Uleena, is een grote en lang gelijnde merrie. Ze draaft met heel veel kracht en souplesse. Bovendien is ze een van de weinige Make My World nakomelingen. Uit de moederlijn komen inmiddels al meerdere goedgekeurde hengsten en internationale sportpony's. 

Bodybuilder die huizenhoog kan springen

Heihoeve's Berlin

Ras: New Forest
Kleur: donkerbruin
Stokmaat: 1.46
Afstamming: Sulaatik's Mancinie x Kantjes Ronaldo x Priory Prickle


Deze Berlin doet veel denken aan de Berlin van Gerco Schröder, alleen zijn kleur is anders. Hij springt met onbegrensd vermogen en een snelle reflex. Vader Sulaatik's Mancinie heeft zowel op ZZ niveau gesprongen als dressuur gelopen. Moeder van Berlin scoorde 85 punten tijdens de verrichtingen en was hiermee verrichtingskampioen. Haar vader is niemand minder dan Kantjes Ronaldo. Deze hengst behoeft geen uitleg meer. De moederlijn van Berlin bracht al meerdere goede sport als keuringspony’s. 

Berlin kan springkwaliteiten, maat en formaat toevoegen. 

goedgekeurd voor de New Forest en Duitse rijpony fokkerij

Hattrick Voque

Ras: New Forest
Kleur: Zwart
Stokmaat: 1.47
Afstamming:  Kantjes Armando x Corso x Valentino


Voque is vrij getest van myotonie en heeft in Duitsland met goed gevolg zijn verrichtingstest afgelegd en behaalde hoge cijfers op de spring onderdelen.

Voque is een lang gelijnde moderne New Forest pony. Hij heeft veel aanleg als springpony, met zijn vermogen en techniek imponeert hij op de sprong. Hij heeft een ruime gemakkelijke stap en een mooie ruime draf. In galop laat hij veel ruimte en kracht zien, waarbij hij opvallend goed kan changeren. Zijn moeder Hattrick Katherine is ster, preferent en prestatie fokmerrie. Dit alles maakt dat Voque de potentie heeft om straks op het hoogste niveau te gaan springen.

Gruyter’s Memphis klein van stuk maar groots in doen!!!

Gruyter’s Memphis

Ras: New Forest
Kleur: Donkerbruin
Stokmaat: 1.26
Afstamming:  Brummerhoeve’s Paladin x Paddington's O'Mally x Valentino


De appel valt nooit ver van de boom als alles klopt. Dat is het geval bij Gruyter’s Memphis zowel vader als moeder zijn prestatie sportpony’s. Vader Brummerhoeve’s Paladin is een allrounder pur sang, deze zoon van Major heeft elastiek in de benen, een sportlichaam en daarbij ook nog een geweldig karakter. Moeder O’dyssee D.J. Is een waar springkanon, ze behaalde in de test een 9 voor het springen en kreeg een A premie kroon. Daarbij werd ze in 2016 kampioen vrijspringen en dat zelfde jaar ook nog gehuldigd als prestatie sportpony. O’dyssee D.J. is de half zus van de goed gekeurde hengst Cassius D.J. en de volle zus van de kampioen drie jarige Olivia D.J. Gruyter’s. Memphis heeft een heel mooi langgelijnd model met beste bewegingen. Hij springt met veel vermogen en handigheid, daarbij toont hij veel werklust in combinatie met zijn goud eerlijke karakter. 

Berktzicht Ferrie

Berktzicht Ferrie sportgenen in een sportlichaam en een karakter van Goud!

Ras: New Forest
Kleur: Vos
Stokmaat: 1.45
Afstamming: Oosterbroek François x Justice HR x Marits Mistique


Berktzicht Ferrie maakte indruk op de hengstenkeuring met zijn mooie type super galopade en daarbij ook nog een springtalent. Ferrie beschikt over een zeer correct exterieur en een opvallend sterkgebouwde bovenlijn. Springtalent heeft hij niet van een vreemde, zowel zijn vader als opa springen internationaal in de sport. Ferrie komt uit de rechtstreekse moederlijn van de goedgekeurde hengst en EK pony Berktzicht Rob. Deze stam gaat terug op de befaamde merrie Silverlea Beech leaf. Deze merrie zit achter talloze internationale springpony's. De volle zus van Ferrie werd afgelopen jaar kampioen 3 jarige merries in Breukelen en ze werd reservekampioen 3 jarige merries in Ermelo.

Oogstrelend mooi!

Hattrick Xavier

Ras: New Forest
Kleur: Donkerbruin
Stokmaat: 1.46
Afstamming: Kantjes Armando x Corso x Valentino 


Xavier is een volle broer van onze superfokkende hengst Hattrick Voque. Hij stamt daarme af van een van de beste merriestammen van Nederland, waar zoveel sport in voorkomt. Moeder Hattrick Katherine is ster pref en prestatie fokmerrie. Aangezien deze merrie zelf niet ieder jaar een veulen heeft gehad zijn deze predikaten het bewijs dat zij een bijzonder kwalitatieve fokmerrie is. We hebben hoge verwachtingen van deze bloedmooie hengst. Hij kan uitstekend bewegen, met 3 opvallend goede basisgangen en ook op de sprong weet hij te imponeren. Xavier is een belofte voor de toekomst. Hij combineert een extreem goed type met ras, beweging en een afstamming die klopt als een bus.